Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ELABORACIÓ DE CERVESA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ELABORACIÓ DE CERVESA | Codi | 19224230 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Pràctiques d’elaboració de vi, cervesa i cava |
|
Valoració dels coneixements adquirits en les pràctiques relacionant-los amb els fonaments teòrics a partir de la redacció d'un informe. | 25% | ||||
Proves mixtes |
|
Presentació oral sobre un tema propossat relacionat amb el temari del'assignatura | 25% | ||||
Altres | Examen final |
50% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La segona convocatòria s'avaluarà mitjançant un examen. |