Enologia (2010) |
Assignatures |
ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS | Codi | 19605208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Conèixer els diferents mètodes de producció de vinagre i les accions que es poden practicar per a optimitzar el procés | AC2 |
BC3 BC4 |
CC2 |
Aprendre les tècniques necessàries pel control microbiològic del procés d'acetificació | AR5 AR7 AR8 |
BC4 BC6 |
CC2 |
Conèixer les tècniques moleculars per a la identificació dels microorganismes responsables del procés | AR7 AR8 |
BC2 BC4 |
CC2 |