2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Resolució de problemes, exercicis
A1
A2
A3
A9

Resolució dels problemes o activitats, ja sigui a l'aula ordinària o virtual, per part de l'estudiant.
25%
Seminaris
A1
A2
A3
A9
S'avaluaran les diferents activitats realitzades durant els seminaris, així com les tasques a realitzar fora de l'aula. 25%
Proves mixtes
A1
A2
A3
S'avaluaran els continguts donats a classe mitjançant proves mixtes 50 %
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Aquesta assignatura es de convocatòria única.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.