2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  TREBALL FI DE MÀSTER
DADES IDENTIFICATIVES 2014_15
Assignatura (*) TREBALL FI DE MÀSTER Codi 19625301
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
15 Treball fi de màster Primer AN conv. única
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Ciències Mèdiques Bàsiques
Enginyeria Química
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
Adreça electrònica albert.mas@urv.cat
francisco.lopez@urv.cat
jose.cano@urv.cat
mariafrancesca.fort@urv.cat
albertomiguel.stchigel@urv.cat
jmcanals@urv.cat
gemma.beltran@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
dania.garcias@urv.cat
joaquin.bautista@urv.cat
Professors/es
MAS BARON, ALBERTO
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA
STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
GARCÍA SÁNCHEZ, DANIA
BAUTISTA GALLEGO, JOAQUÍN
Web
Descripció general i informació rellevant
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent