2023_24
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  TREBALL FI DE MÀSTER
DADES IDENTIFICATIVES 2023_24
Assignatura (*) TREBALL FI DE MÀSTER Codi 19625301
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
15 Treball fi de màster Primer AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Ciències Mèdiques Bàsiques
Enginyeria Química
Gestió d'Empreses
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
Adreça electrònica francisco.lopez@urv.cat
olga.busto@urv.cat
mariafrancesca.fort@urv.cat
cristina.reguant@urv.cat
jmcanals@urv.cat
gemma.beltran@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
mjesus.torija@urv.cat
roger.plata@urv.cat
jordi.demier@urv.cat
miquel-angel.rius@urv.cat
antonio.sanchezo@urv.cat
Professors/es
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
BUSTO BUSTO, OLGA
FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA
REGUANT MIRANDA, CRISTINA
CANALS BOSCH, JOAN MIQUEL
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
PLATA COTS, ROGER
DE MIER VINUE, JORDI
RIUS VICENTE, MIQUEL-ÀNGEL
SÁNCHEZ ORTIZ, ANTONI
Web
Descripció general i informació rellevant

Desenvolupament d'un projecte de recerca o innovació (proposta de millora, disseny d'un nou producte, ...) en l'àmbit de l'elaboració de begudes fermentades, que integrin les diferents disciplines que participen en el procés. Aquest treball es presentarà en forma article científic o d'informe tècnic, i es realitzarà una exposició oral davant un tribunal.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent