Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
FÍSICA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | FÍSICA | Codi | 20214003 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Proves pràctiques |
|
Examen parcial, consistent en preguntes conceptuals curtes i problemes d'aplicació sobre els continguts vistos fins a aquell moment. |
20% | ||||
Proves pràctiques |
|
Informe de pràctiques: Els resultats de l'experimentació són analitzats per l'alumne que haurà de reflectir les conclusions en un informe que s'avalua juntament amb la bona praxis de la llibreta de laboratori. | 10% | ||||
Proves orals |
|
Presentació i defensa oral dels resultats de les pràctiques de laboratori per part de l'alumne. Presentació amb ajuda de les TIC i resposta a les preguntes del professor i/o dels companys. | 15% | ||||
Proves pràctiques |
|
Examen final, consistent en preguntes conceptuals curtes i problemes en què s'apliquen els continguts de l'assignatura. Caldrà una nota mínima de 3,5 sobre 10. | 50% | ||||
Altres | Participació activa a classe, especialment les de problemes, que s'espera que es preparin abans a casa. |
5% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||