2014_15
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  PROTECCIÓ DE CULTIUS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
Implementació d'un sistema de qualitat i seguretat alimentària d'una planta prèviament dissenyada (API). 15%
Proves mixtes
A1.1
C1.4
Primera prova avaluatòria a mitjans de curs que combina preguntes de desenvolupament, preguntes objectives de preguntes curtes i/o proves objectives tipus test. 25%
Proves pràctiques
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
Activitats diverses relacionades amb els continguts de l'assignatura al llarg del curs. Exposició oral i/o escrita d'aquestes activitats. 25%
Proves mixtes
A1.1
C1.4
Segona prova avaluatòria a final de curs que combina preguntes de desenvolupament, preguntes objectives de preguntes curtes i/o proves objectives tipus test. 25%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'assistència a les pràctiques de camp/sortides i la realització de les diferents activitats són obligatòries. En cas que l'alumne no assisteixi a les pràctiques de camp/sortides/jornades tècniques i/o no realitzi les activitats no podrà aprovar l'assignatura ni en 1ª ni en 2ª convocatòria.

Per tal de superar l'assignatura en primera convocatòria, l'alumne haurà d'assolir una nota superior a 4 en cadascuna de les proves avaluatives. Si no és així, l'alumne anirà a segona convocatòria, on haurà de recuperar la part suspesa. La prova avaluativa per superar aquesta segona convocatòria serà també una prova tipus mixta i la nota mínima per aprovar-la serà de 5.