2010_11
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
A1.1
0.5 0.333333 0.833333
Sessió Magistral
A1.1
A2.3
37.5 25 62.5
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A1.1
A2.3
B1.3
B3.3
B4.1
B4.2
B4.3
B5.1
B5.3
12 8.66667 20.66667
Pràctiques a laboratoris
A1.1
A2.3
B1.1
B1.2
B1.3
B1.4
B3.1
B3.2
B3.3
B4.1
B4.2
B4.3
B4.4
B5.1
B5.2
B5.3
C1.2
C1.3
C1.4
C2.1
C2.2
70 50 120
Atenció personalitzada
1 0 1
 
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A2.3
C1.4
6 6 12
Proves pràctiques
A1.1
A2.3
B1.1
B1.2
B1.3
B1.4
B3.1
B3.2
B3.3
B4.1
B4.2
B4.3
B4.4
B5.1
B5.2
B5.3
C1.2
C1.3
C1.4
C2.1
C2.2
6 2 8
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat