2017_18
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
A1.1
1 0 1
Sessió Magistral
A1.1
A2.3
37.5 25 62.5
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A1.1
A2.3
B1.3
B3.3
B4.1
B4.2
B4.3
B5.1
B5.3
15 15 30
Avantprojecte
A1.1
A2.3
B1.1
B1.2
B1.3
B1.4
B3.1
B3.2
B3.3
B4.1
B4.2
B4.3
B4.4
B5.1
B5.2
B5.3
C1.2
C1.3
C1.4
C2.1
C2.2
75 50 125
Resolució de problemes, exercicis
A1.1
A2.3
C1.4
6 0 6
Atenció personalitzada
0.5 0 0.5
 
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat