2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  CONSTRUCCIONS AGROALIMENTÀRIES
   Continguts
Tema Subtema
TEMA 1. Mecànica de sòls i fonaments. Estudis de sòls. Pressió admissible. Seients. Càlcul estructural de zapatas.
TEMA 2 Murs de contenció. Determinació de forces. Càlcul d'estabilitat. Càlcul estructural.
TEMA 3. El codi tècnic de l'edificació. Accions. Criteris de disseny d'obres i instal·lacions.
TEMA 4. Forjats. Determinació d'accions. Tipologia estructural. Sostres d'acer. Forjats de formigó. Noves tipologies i el seu càlcul. Mecànica de sòls i fonaments. Estudis de sòls. Pressió admissible. Seients. Càlcul estructural de zapatas.
TEMA 5. Unitats d'edificació per a instal·lacions agropecuàries. Soleres. Estructura. Parets. Cobertes. Divisions interiors. Revestiments. Elements constructius auxiliars.
TEMA 6. Unitats d'edificació per a la indústria agrària. Soleres. Estructura. Parets. Cobertes. Divisions interiors. Revestiments. Elements constructius auxiliars.
TEMA 7. Camins rurals. Classificació. Traçat. Dimensionament. Drenatges.
TEMA 8. Integració paisatgística de les edificacions i obres rurals. Criteris de localització. Valoració del paisatge. Tipus d'integració. Tècniques d'integració.