Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS | Codi | 20214123 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Pràctiques: obligatories. Elaboració de dosier de pràctiques per cada grup a la finalització de les mateixes. 10% de la nota |
5% | |||||
Seminaris |
|
Exposició a clase d'un artícle relacionat amb la microbiologia i els aliments. Grups de 1-2 alumnes. Obligatoris. Es guarda la nota per la segona convocatoria. 20% de la nota |
10% | |||||
Proves pràctiques |
|
Encarreg de prediseny d'una plnta de procés | 15% | |||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Evaluació a meitat del quadrimestre del continguts teòrics de l'assignatura (35% de la nota) Evaluació al final del quadrimestre dels continguts teòrics de l'assignatura (35% de la nota) |
70% | |||||
Altres | No se evalua |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Per poder eliminar matèria en la primera prova, la nota ha de ser igual o superior a 7. Per poder fer promig amb la segona prova la nota ha de ser igual o superior a 4. Notes de seminaris i pràctiques es guarda per la segona convocatoria sempre que la nota de la prova objectiva sigui igual o superior a 4. |