Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS | Codi | 20214124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Segon | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
; Nielsen, S. Suzanne , Food analysis , edited by S. Suzanne Nielsen , New York [etc.] : Kluwer Academic/Plenum Publisher Nielsen, S. Suzanne, Food analysis laboratory manual , edited by S. Suzanne Nielsen, New York [etc.] : Kluwer Academic/Plenum Publisher Pomeranz , Food analysis theory and practice , Chapman & Hall cop. , New York H. D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle , Food Chemistry , 3rd. revised ed , Berlin [etc.] : Springer, 2004 Badui Dergal, Salvador , Química de los alimentos , 3d ed., México, D.F. [etc.] : Prentice Hall : Addison Wesl Fennema, Owen R., Química de los alimentos , 2ª ed. , Zaragoza : Acribia, 2000 Coultate , Food the chemistry of its components , 3rd ed. , London Royal Society of Chemistry Leo M.L. Nolle , Handbook of food analy sis Volume 1. Physical characterization and nutrient analysis; Volume 2. Residues and other food component analysis; Volume 3. Methods and instruments in applied food analysis , , New York [etc.] : Marcel Dekker, cop. 2004 , Official methods of analysis of AOAC International , Editors diferents a cada volum , Madrid : Ministerio de Sanidad y Consumo. Servicio , Análisis de alimentos : métodos oficiales y recomendados por el Centro de Investigación y Control de la Calidad , , |
Food analysis ; edited by S. Suzanne Nielsen Nielsen, S. Suzanne 3rd ed. New York [etc.] : Kluwer Academic/Plenum Publisher Llibre Food analysis laboratory manual Nielsen, S. Suzanne New York [etc.] : Kluwer Academic/Plenum Publisher Llibre Food analysis theory and practice Pomeranz 3rd ed. New York [etc.] Chapman & Hall cop. Llibre Food Chemistry H. D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle 3rd. revised ed Berlin [etc.] : Springer, 2004 Llibre Química de los alimentos Badui Dergal, Salvador 3a ed. México, D.F. [etc.] : Prentice Hall : Addison Wesl Llibre Química de los alimentos Fennema, Owen R. 2ª ed. Zaragoza : Acribia, 2000 Llibre Food the chemistry of its components Coultate 3rd ed. London Royal Society of Chemistry Llibre Handbook of food analy sis Volume 1. Physical characterization and nutrient analysis; Volume 2. Residues and other food component analysis; Volume 3. Methods and instruments in applied food analysis Leo M.L. Nolle New York [etc.] : Marcel Dekker, cop. 2004 Llibre Official methods of analysis of AOAC International Conté: Vol. 1 Agricultural chemical, contaminants, drugs ; Vol. 2 Food composition, additives, natur Editors diferents a cada volum Llibre Análisis de alimentos : métodos oficiales y recomendados por el Centro de Investigación y Control de la Calidad Madrid : Ministerio de Sanidad y Consumo. Servicio Llibre |
|
Complementària | |