2019_20
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A1.4
30 10 40
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A1.4
A5.4
A5.6
10 5 15
Avantprojecte
A1.3
A1.4
A2.1
A2.2
A2.5
B1.1
B1.2
B1.3
B1.4
B1.5
B2.1
B2.2
B2.3
B2.4
B2.5
B2.7
B3.1
B3.2
B3.3
B3.4
B4.1
B4.2
B4.3
B4.4
B5.1
B5.2
B5.3
B6.1
B6.2
60 90 150
Seminaris
B1.1
B2.1
B2.2
B2.3
B2.4
B2.5
B2.6
5 0 5
Atenció personalitzada
2 0 2
 
Proves pràctiques
A1.4
A5.4
A5.6
B1.1
2 2 4
Proves mixtes
A1.4
A5.4
A5.6
4 4 8
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat