Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL | Codi | 20234108 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | miriam.lampreave@urv.cat mariafrancesca.fort@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA: L'objectiu de l'assignatura es aportar coneixement sobre els conceptes, procediments i sistemes utilitzats en la producció animal, pel seu consum en l'alimentació humana tant com a producte fresc com matèria primaria transformada. S'estudiarà la nutrició, higiene i sistemes de producció animal així com les instal·lacions ramaderes, tot sota el parany del benestar animal |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |