2023_24
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL
DADES IDENTIFICATIVES 2023_24
Assignatura (*) BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL Codi 20234108
Ensenyament
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Tercer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
LAMPREAVE FIGUERAS, MÍRIAM
Adreça electrònica miriam.lampreave@urv.cat
mariafrancesca.fort@urv.cat
Professors/es
LAMPREAVE FIGUERAS, MÍRIAM
FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA
Web
Descripció general i informació rellevant
DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA:
L'objectiu de l'assignatura es aportar coneixement sobre els conceptes, procediments i sistemes utilitzats en la producció animal, pel seu consum en l'alimentació humana tant com a producte fresc com matèria primaria transformada.  S'estudiarà la nutrició, higiene i sistemes de producció animal així com les instal·lacions ramaderes, tot sota el parany del benestar animal
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent