2022_23
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE GRAU
DADES IDENTIFICATIVES 2022_23
Assignatura (*) TREBALL DE FI DE GRAU Codi 20234301
Ensenyament
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
12 Treball fi de grau Quart 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits Per poder matricular l'assignatura de Treball de Fi de Grau, és requisit indispensable haver superat el 70% dels crèdits totals del grau. En aquest 70% han d'estar incloses totes les assignatures de 1r i 2n curs.
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Coordinador/a
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
Adreça electrònica carme.guell@urv.cat
miriam.lampreave@urv.cat
joan.adserias@urv.cat
jordi.reguant@urv.cat
Professors/es
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
LAMPREAVE FIGUERAS, MÍRIAM
ADSERIAS SANS, JUAN
REGUANT MIRANDA, JORDI
Web https://repositori.urv.cat/estatic/TFG0011/ca_EnsPrj_Enginyeria_de_Bioprocessos_Alimentaris.html
Descripció general i informació rellevant

DESCRIPCIÓ GENERAL: Elaboració d'un treball d'un treball de síntesi, de caràcter professional, que serà resultat de l'assoliment de les competències del grau.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent