Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE GRAU |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 | ||||||||||||||
Assignatura (*) | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 20234301 | ||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||||||
12 | Treball fi de grau | Quart | 2Q |
||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | ||||||||||||||
Prerequisits | Per poder matricular l'assignatura de Treball de Fi de Grau, és requisit indispensable haver superat el 70% dels crèdits totals del grau. En aquest 70% han d'estar incloses totes les assignatures de 1r i 2n curs. | ||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Mecànica Enginyeria Química |
||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | miriam.lampreave@urv.cat joan.adserias@urv.cat christophe.bengoa@urv.cat francisco.rovira@urv.cat jordi.reguant@urv.cat alfredo.lara@urv.cat |
||||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||||
Web | https://repositori.urv.cat/estatic/TFG0011/ca_EnsPrj_Enginyeria_de_Bioprocessos_Alimentaris.html | ||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
DESCRIPCIÓ GENERAL: Elaboració d'un treball d'un treball de síntesi, de caràcter professional, que serà resultat de l'assoliment de les competències del grau. |
||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |