2023_24
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
 Subjects
  FLUID MECHANICS ENGINEERING
IDENTIFYING DATA 2023_24
Subject (*) FLUID MECHANICS ENGINEERING Code 20244110
Study programme
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
Cycle 1st
Descriptors Credits Type Year Period Exam timetables and dates
6 Compulsory Second 2Q
Modality and teaching language See working groups
Prerequisites
Department Mechanical Engineering
Chemical Engineering
Coordinator
PALLARÉS CURTO, JORGE MARÍA
VERNET PEÑA, ANTONIO
E-mail jordi.pallares@urv.cat
anton.vernet@urv.cat
Lecturers
PALLARÉS CURTO, JORGE MARÍA
VERNET PEÑA, ANTONIO
Web
General description and relevant information

DESCRIPCIÓ GENERAL: Curs introductori de mecànica de fluids en el que es proporciona a l'alumne els coneixements bàsics per comprendre els processos de circulació de fluids i les bases del transport de quantitat de moviment en equips industrials. A més a més, l’alumne adquireix la capacitat de plantejar i resoldre els balanços d'energia mecànica i el dimensionat bàsic dels equips i de les instal·lacions de transport de fluids.

OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències.
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation.