Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
URV- CIUTADANA (Grau) |
Assignatures |
ALIMENTS FUNCIONALS I INGREDIENTS BIOACTIUS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | ALIMENTS FUNCIONALS I INGREDIENTS BIOACTIUS | Codi | 13214207 | ||||
Ensenyament | Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | |||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A8 |
Conèixer els efectes dels components bioactius del aliments sobre la salut Identificar els perfils nutricionals saludables Comprendre les bases de legislació referent a aliments funcionals Entendre el paper de l'EFSA a Europa en relació als aliments funcionals | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |