Educational guide Faculty of Tourism and Geography |
english |
URV- CIUTADANA (Grau) |
Subjects |
FUNDAMENTALS OF CULTURAL TOURISM |
Learning outcomes |
IDENTIFYING DATA | 2014_15 |
Subject | FUNDAMENTALS OF CULTURAL TOURISM | Code | 21204209 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st & 2nd | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Optional | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Type A | Code | Learning outcomes |
A1 |
Comprèn la importància de la societat, de la seva cultura i de l’espai com agents vertebradors de l’experiència del turista Situa el turisme cultural com a fenòmen encaixat en els patrons de la societat contemporània | |
A2 |
Sap com el turisme afecta la cultura local, i com la cultura local influencia les pràctiques i les percepcions del turista; reconeixent el rol de l’economia en tot això És capaç d’identificar trajectòries sostenibles de creixement econòmic vinculades a la valorització de la cultura local per part dels turistes | |
A4 |
Identifica noves oportunitats de desenvolupament de modalitats i productes turístics en un entorn de canvi social i de patrons de viatge | |
A12 |
Reconeix la importància de la bona gestió de recursos i paisatges culturals per la competitivitat de la destinació i el rol del sector públic | |
A14 |
Comprèn l’abast de la planificació, els reptes amb què s’enfronten les destinacions en quant a la seva imatge cultural i competitivitat turística, sap quins elements cal gestionar i com, i quins canvis estructu-rals en el model turístic cal fomentar | |
A15 |
Sap analitzar els punts crítics del procés de valorització dels recursos culturals i identificar amenaces futures, i sabent dissenyar una estratègia per conduir la destinació cap a un desenvolupament sostenible | |
A16 |
Coneix les especifitats de la planificació i gestió de productes turístics específics i emergents Relaciona el desenvolupament de nous productes amb les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies de la informació i la comunicació Reconeix la varietat de recursos, pràctiques i experiències culturals que atrauen els turistes i les modalitats per convertir-les en productes | |
Type B | Code | Learning outcomes |
B3 |
Be aware of the limitations and weak points of their work processes and methods. Search for new procedures and methods. Analyze the risks and benefits of innovation. Find new methods for doing things. Put forward new ideas, opportunities or solutions to familiar problems and/or processes. Design new products and processes, and analyze risks and benefits. | |
B5 |
Help to define, organize and distribute the group’s tasks. Participate actively and share information, knowledge and experience. Porta a terme la seva aportació individual en el temps previst i amb els recursos disponibles Bear in mind the opinions of others and give constructive feedback. Accept and comply with the rules of the group. Act constructively to deal with any conflicts in the team. Ensure that the way they communicate and relate to others contributes to the cohesion of the group. Take an interest in the importance of the group’s activity. Take active part in planning the work of the team, and in distributing the tasks and the deadlines. Propose ambitious, clearly defined goals to the group. | |
Type C | Code | Learning outcomes |
C1 |
Understand routine information and articles. Understand the general meaning of texts that have non-routine information in a familiar subject area. | |
C3 |
Locate and access information effectively and efficiently. Critically evaluate information and its sources, and add it to their own knowledge base and system of values. |