2019_20
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
2 0 2
Seminaris
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B1
B4
B5
B7
C3
10 10 20
Pràctiques a laboratoris
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B1
B4
B5
B7
C3
15 15 30
Sessió Magistral
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B1
B4
B5
B7
C3
30 20 50
Atenció personalitzada
2 0 2
 
Proves mixtes
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B7
C3
2 2 4
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat