Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
QUÍMICA I FÍSICA APLICADA |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | QUÍMICA I FÍSICA APLICADA | Codi | 14224005 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Química aplicada: Tema 1. Introducció: Química i nutrició humana i dietètica |
|
Tema 2. Estructura atòmica i molecular |
|
Tema 3. Química del carboni | |
Tema 4. Estats de la matèria |
|
Tema 5. Cinètica química | |
Tema 6. Estat d’equilibri | |
Tema 7. Àcids i bases | |
Tema 8. Química de l'oxidació-reducció | |
Tema 9. Termoquímica | |
Tema 10. Introducció a l'anàlisi química |
|
Tema 11. Formulació: bases de la formulació orgànica i inorgànica | |
Física aplicada: Tema 1. Introducció i bases científiques |
|
Tema 2. Estructura i organització de la matèria |
|
Tema 3. Termodinàmica | |
Tema 4. Radiacions electromagnètiques | |
Tema 5. Radiacions ionitzants | |
Tema 6. Reologia dels aliments |