2019_20
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  QUÍMICA I FÍSICA APLICADA
   Continguts
Tema Subtema
Química aplicada:

Tema 1. Introducció: Química i nutrició humana i dietètica
Tema 2. Estructura atòmica i molecular
Tema 3. Química del carboni
Tema 4. Estats de la matèria
Tema 5. Cinètica química
Tema 6. Estat d’equilibri
Tema 7. Àcids i bases
Tema 8. Química de l'oxidació-reducció
Tema 9. Termoquímica
Tema 10. Introducció a l'anàlisi química
Tema 11. Formulació: bases de la formulació orgànica i inorgànica

Física aplicada:

Tema 1. Introducció i bases científiques
Tema 2. Estructura i organització de la matèria
Tema 3. Termodinàmica
Tema 4. Radiacions electromagnètiques
Tema 5. Radiacions ionitzants
Tema 6. Reologia dels aliments