Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA | Codi | 14224117 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A31 | Economia, tècniques de mercat i gestió. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B2 | Resoldre problemes de forma efectiva | |
B4 | Treballar de forma autònoma amb iniciativa. | |
B5 | Treballar de forma col·laborativa. | |
B9 | Reconèixer la necessitat de la recerca per a la progressió del coneixement | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C2 | Utilitzar de manera avançada les tecnologies de la informació i la comunicació. | |
C4 | Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. |