2019_20
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA
   Fonts d'informació
Bàsica Campa, Fernando, Guia pràctica per a la creació d’empreses, , Publicacions URV, 2010
Mankiw, N. Gregory, Principios de Economia. , , McGraw-Hill Interamericana de España, Madrid.

Complementària Toni García, Autònoms: La guia definitiva, , Blackie Books, 2014
Díez de Castro, José; Redondo López, Carmen; Barreiro Fernández, Begoña i López Marcos, Mª Ángeles, Administración de Empresas: Dirigir en la sociedad del conocimiento., , Pirámide, Madrid 2002
Parra Guerrero, Francisca; Maqueda Lafuente, Francisco Javier; Olamendi López de Murga, José Gabriel, TU PROPIA EMPRESA : UN RETO PERSONAL - Manual útil para emprendedores., , Esic Editorial 2003
Gil Estallo, María de los Ángeles. , Cómo crear y hacer funcionar una empresa. , , Esic Editorial 2010
Celia Manuela Barbazán Pereira y Judith Andrés Sendra, Apoyo domiciliario y alimentación familiar. El asistente como eje central en la gestión y mantenimiento del hogar del dependiente, , Ideaspropias,2012