2012_13
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Sessió Magistral
A2
A3
A8
A9
Les sessions teòriques seran avaluades de manera continuada al llarg del quadrimestre en forma de proves objectives de tipus test, proves mixtes o proves objectives de preguntes curtes 80%
Pràctiques a laboratoris
A9
A10
B5
Avaluació de l'actitud i responsabilitat del estudiant durant el desenvolupament de les pràctiques 5%
Presentacions / exposicions
B6
C2
C4
Presentació del treball realitzat durant les pràctiques de laboratori 10%
Treballs
B3
B4
C4
Informe de les pràctiques 5%
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
B2
B3
B6
C3
C4
Es realitzarà aquesta activitat dintre les proves d'avaluació continuada de la teòria. 0%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Primera convocatòria: Les proves de preguntes curtes, mixtes i de tipus test correspondran a tres controls que es realitzaran al llarg de l'assignatura amb el pes de 25, 25 i 30% respectivament.

Segona convocatòria: els tres controls seran substituits per una prova única, que correspon al 80% de la nota final.