2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2010)
 Assignatures
  LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Descripció general dels continguts de l'assignatura.
Descripció dels criteris d'evaluació.
Sessió Magistral Desenvolupament dels continguts de l'assignatura per part dels professors de l'assignatura id els professors invitats.
Presentacions / exposicions Exposicions d'articles científics per part dels alumnes: 15 minuts per a l'exposició del article, 5 minuts per debat i preguntes.
Les exposicions seran de manera individual o en grups de 2 persones.
Resolució de problemes, exercicis Resposta a diferetns tasques plantejades al Moodle: exercicis, preguntes, problemes, etc. relacionats amb el temari de l'assignatura.
Treballs Realització d'un treball de revisió bibliogràfica per part dels alumnes, sota la supervisió d'un tutor, sobre un tema relacionat amb les assignatures de Biotecnologia Enològica. Aquest treball s'entregarà per escrit i es farà una presentació oral davant d'un tribunal.
Atenció personalitzada