2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2010)
 Assignatures
  LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA
   Avaluació
  Descripció Pes
Sessió Magistral Grau d'assistència i participació a classe per part dels alumnes. 10 %
Presentacions / exposicions Presentació d'un article científic per part dels alumnes, de manera individual o en grups de 2 persones. Els alumnes també hauran de contestar a les preguntes plantejades sobre l'article escollit. 40 %
Resolució de problemes, exercicis Resposta a les diferents tasques plantejades al llarg de l'assignatura. 25 %
Treballs El treball de revisió bibliogràfica és un treball personal que es realitza sota la supervisió d'un tutor. Aquest treball representa un 25% de la nota de qualsevol de les assignatures impartides pel grup de Biotecnologia Enologica. Consisteix en la presentació per escrit d'una revisió bibliogrpafica del tema escollit, i d'una exposició oral de la mateixa. 25 %
 
Altres comentaris i segona convocatòria