Enologia (2010) |
Assignatures |
LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA | Codi | 19605212 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Sessió Magistral | Grau d'assistència i participació a classe per part dels alumnes. | 10 % | |
Presentacions / exposicions | Presentació d'un article científic per part dels alumnes, de manera individual o en grups de 2 persones. Els alumnes també hauran de contestar a les preguntes plantejades sobre l'article escollit. | 40 % | |
Resolució de problemes, exercicis | Resposta a les diferents tasques plantejades al llarg de l'assignatura. | 25 % | |
Treballs | El treball de revisió bibliogràfica és un treball personal que es realitza sota la supervisió d'un tutor. Aquest treball representa un 25% de la nota de qualsevol de les assignatures impartides pel grup de Biotecnologia Enologica. Consisteix en la presentació per escrit d'una revisió bibliogrpafica del tema escollit, i d'una exposició oral de la mateixa. | 25 % | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||