Enologia (2010) |
Assignatures |
SUBPRODUCTES: VINAGRES I DESTIL·LATS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | SUBPRODUCTES: VINAGRES I DESTIL·LATS | Codi | 19605227 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Giudici, P., Solieri, L., Vinegars of the world, 2009. Springer-Verlag, Italia. Adams, M.R. Vinegar, 1998. Blake Academic and Professional AENOR, Análisis Sensorial.Tomo I, 1997. AENOR Llaguno Marchena, C., Polo, M.C., El vinagre de vino, 1991. CSIC Ebner, H., Follmann, H., Acetic acid. Chapter 3b on Biotechnology, 1983. H.J. Rehm y G. Reed (eds.) Mecca, F., Andreotti, R., Veronelli, L., L'aceto, 1979. AEB Antoni Aucejo, M. Dolors Benages, Àngel Berna,Margarita Sanchotello, Carles Solà. Introducció a l’Enginyeria Química. Capítol15: Estudi específic d’una operació bàsica: destil•lació i rectificació. Ed.Pòrtic. Biblioteca Universitària. ISBN: 84-7306-556-5 Bertrand, A., Les eaux-de-vie traditionellesd’origine vinicole, TecDcc Lavoisier, 1990 Ferrarese, M., Distillazione pratica moderna, Edagricole, 1983 Tanner, H., Brunner, H.R., La distillationmoderne des fruits. 1982, Ed. Heller J Bryce, J Piggott And G Stewart (Eds).Distilled Spirits - Production, Technology and Innovation. NottinghamUniversity Press. 2008, ISBN.978-1-904761-64-8 J Piggott. Alcoholic beverages: Sensoryevaluation and consumer research. Woodhead Publishing Series in Food Science,Technology and Nutrition No. 225. 2011, ISBN-13: 978 0 85709 051 5. |
|
Complementària | |