2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2010)
 Assignatures
  SUBPRODUCTES: VINAGRES I DESTIL·LATS
   Fonts d'informació
Bàsica

Giudici, P., Solieri, L., Vinegars of the world, 2009. Springer-Verlag, Italia.

Adams, M.R. Vinegar, 1998. Blake Academic and Professional

AENOR, Análisis Sensorial.Tomo I, 1997. AENOR

Llaguno Marchena, C., Polo, M.C., El vinagre de vino, 1991. CSIC

Ebner, H., Follmann, H., Acetic acid. Chapter 3b on Biotechnology, 1983. H.J. Rehm y G. Reed (eds.)

Mecca, F., Andreotti, R., Veronelli, L., L'aceto, 1979. AEB

Antoni Aucejo, M. Dolors Benages, Àngel Berna,Margarita Sanchotello, Carles Solà. Introducció a l’Enginyeria Química. Capítol15: Estudi específic d’una operació bàsica: destil•lació i rectificació. Ed.Pòrtic. Biblioteca Universitària. ISBN: 84-7306-556-5

Bertrand, A., Les eaux-de-vie traditionellesd’origine vinicole, TecDcc Lavoisier, 1990

Ferrarese, M., Distillazione pratica moderna, Edagricole, 1983

Tanner, H., Brunner, H.R., La distillationmoderne des fruits. 1982, Ed. Heller

J Bryce, J Piggott And G Stewart (Eds).Distilled Spirits - Production, Technology and Innovation. NottinghamUniversity Press. 2008, ISBN.978-1-904761-64-8

J Piggott. Alcoholic beverages: Sensoryevaluation and consumer research. Woodhead Publishing Series in Food Science,Technology and Nutrition No. 225. 2011, ISBN-13: 978 0 85709 051 5.

Complementària