2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  ANÀLISI SENSORIAL DE CERVESA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a laboratoris
A2
Lliurament de tasques plantejades a la sala de tast. 25%
Proves mixtes
A2
CT5
.-Prova escrita (25%).

.-Prova de descripció d'atributs/defectes (25%).

.-Prova des descripció de producte comercials (25%).
75%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Es obligatòria l'assistència al 80% de l'assignatura.

L'assignatura té convocatòria única. En cas de no superar les proves, es farà un examen de recuperació.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.