2021_22
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA Codi 20234101
Ensenyament
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Tercer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
Adreça electrònica silvia.delamo@urv.cat
Professors/es
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
Web
Descripció general i informació rellevant

La URV té com a objectiu que la docència del curs acadèmic 2021-22 s’imparteixi amb el màxim de presencialitat que permetin les indicacions de les autoritats sanitàries.

En funció del grau d’ocupació permès a l’aulari, si es necessari, l’alumnat s’integrarà en grups reduïts i alternarà setmanes de treball presencial al centre amb setmanes de treball en línia segons un horari preestablert. Això mateix aplica a les proves avaluatòries.


DESCRIPCIÓ GENERAL: L'alumnat adquirirà experiència pràctica en els principals mètodes de fermentació que s’utilitzen a la indústria alimentària per a produir diferents tipus de productes. En finalitzar el curs, els/les estudiants coneixeran diferents tecnologies per, mitjançat l’ús dels microorganismes més comuns en la producció d’aliments, elaborar pa, productes làctics i carnis fermentats. També veuran altres usos dels microorganismes per obtenir antibiòtics per exemple i també per l'obtenció d'enzims.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent