2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  CONSTRUCCIONS AGROALIMENTÀRIES
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) CONSTRUCCIONS AGROALIMENTÀRIES Codi 20234117
Ensenyament
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Quart 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Mecànica
Coordinador/a
LARA CUADRA, ALFREDO
Adreça electrònica alfredo.lara@urv.cat
Professors/es
LARA CUADRA, ALFREDO
Web
Descripció general i informació rellevant

La docència d'aquesta assignatura serà presencial. Atenent a les indicacions de les autoritats, a causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19, poden haver-hi canvis en la docència, avaluació i calendaris del curs 2020-21. Aquests canvis s’informaran a l’espai Moodle de la assignatura. 

El sistema d’avaluació en aquest període excepcional és el que s’explica a l’apartat “Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria” sota el títol ADAPTACIÓ DE L’AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21.

DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA

Familiarització amb les eines, tècniques i protocols utilitzats a la redacció i avaluació dels documents tècnics més habituals: projectes i informes, així com aplicació i ampliació dels coneixements adquirits en l'assignatura de resistència de materials i càlcul d'estructures, en l'àmbit de les construccions agroalimentàries.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent