2021_22
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  CONSTRUCCIONS AGROALIMENTÀRIES
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) CONSTRUCCIONS AGROALIMENTÀRIES Codi 20234117
Ensenyament
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Quart 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Mecànica
Coordinador/a
LARA CUADRA, ALFREDO
Adreça electrònica alfredo.lara@urv.cat
Professors/es
LARA CUADRA, ALFREDO
Web
Descripció general i informació rellevant

La URV té com a objectiu que la docència del curs acadèmic 2021-22 s’imparteixi amb el màxim de presencialitat que permetin les indicacions de les autoritats sanitàries.

En funció del grau d’ocupació permès a l’aulari, si es necessari, l’alumnat s’integrarà en grups reduïts i alternarà setmanes de treball presencial al centre amb setmanes de treball en línia segons un horari preestablert.

DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA

Familiarització amb les eines, tècniques i protocols utilitzats a la redacció i avaluació dels documents tècnics més habituals: projectes i informes, així com aplicació i ampliació dels coneixements adquirits en l'assignatura de resistència de materials i càlcul d'estructures, en l'àmbit de les construccions agroalimentàries.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent