2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES Codi 20234125
Ensenyament
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
9 Obligatòria Tercer AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
ACEÑA MUÑOZ, LAURA
Adreça electrònica laura.acena@urv.cat
jaume.giralt@urv.cat
joan.salvado@urv.cat
carme.guell@urv.cat
miriam.lampreave@urv.cat
marialuisa.serrano@urv.cat
Professors/es
ACEÑA MUÑOZ, LAURA
GIRALT MARCÉ, JAUME
SALVADÓ ROVIRA, JOAN
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
LAMPREAVE FIGUERAS, MÍRIAM
SERRANO BARBA, MARÍA LUISA
Web
Descripció general i informació rellevant
En aquesta assignatura els continguts es proporcionaran via Moodle (presentacions, projeccions, vídeos i qualsevol altra documentació adient) i l’alumnat els treballarà a distància. Les classes presencials que es puguin programar a l’aula s’utilitzaran per a plantejar, desenvolupar i resoldre problemes relaciontats amb el temari de l’assignatura i simulant casos reals, així com per a resoldre dubtes. Per les classes virtuals, s’utilitzarà el Teams.

El sistema d’avaluació en aquest període excepcional és el que s’explica a l’apartat “Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria” sota el títol ADAPTACIÓ DE L’AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21.

DESCRIPCIÓ GENERAL: En aquesta assignatura s'estableixen les guies de treball que s'han de seguir per implementar un sistema de qualitat en una indústria alimentària, des de la definició dels paràmetres analítics del producte, fins a la seva certificació, incloent els aspectes de seguretat i preservació del medi ambient que ha de tenir presents qualsevol indústria del sector alimentari.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent