2021_22
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS Codi 20244116
Ensenyament
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
9 Obligatòria Primer AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Enginyeria Informàtica i Matemàtiques
Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
FONT CAPAFONS, JOSÉ
Adreça electrònica montse.ferrando@urv.cat
marta.schuhmacher@urv.cat
ricard.garcia@urv.cat
jaume.giralt@urv.cat
xavier.farriol@urv.cat
carme.guell@urv.cat
jordi.pallares@urv.cat
magdalena.constanti@urv.cat
jose.font@urv.cat
anton.vernet@urv.cat
afabrega@urv.cat
mireia.giralt@urv.cat
christophe.bengoa@urv.cat
marta.giamberini@urv.cat
hansjorg.witt@urv.cat
joseluis.lopezs@urv.cat
marta.sales@urv.cat
lluis.masip@urv.cat
pau.carazo@urv.cat
alberto.puga@urv.cat
justynaaleksandra.warczok@urv.cat
felix.llovell@urv.cat
yaride.perez@urv.cat
aurelie.ballon@urv.cat
lara.dronjak@urv.cat
dominic.aboagye@urv.cat
madushikakenushi.ranasinghe@urv.cat
saleem.munir@urv.cat
mohammad.yousefe@urv.cat
Professors/es
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
SCHUHMACHER ANSUATEGUI, MARTA
GARCIA VALLS, RICARD
GIRALT MARCÉ, JAUME
FARRIOL ROIGÉS, FRANCESC XAVIER
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
PALLARÉS CURTO, JORGE MARÍA
CONSTANTÍ GARRIGA, MAGDALENA
FONT CAPAFONS, JOSÉ
VERNET PEÑA, ANTONIO
FABREGAT LLANGOSTERA, AZAEL
GIRALT ESTEVE, MIREIA
BENGOA , CHRISTOPHE JOSÉ
GIAMBERINI , MARTA
WITT , HANSJÖRG ALBERT
LÓPEZ SOLER, JOSE LUIS
SALES PARDO, MARTA
MASIP VERNIS, LLUIS
CARAZO TORRES, PAU
PUGA VACA, ALBERTO
WARCZOK , JUSTYNA ALEKSANDRA
LLOVELL FERRET, FÈLIX LLUÍS
PEREZ PACHECO, YARIDE
BALLON , AURÉLIE
DRONJAK , LARA
ABOAGYE , DOMINIC
RANASINGHE , MADUSHIKA KESHANI
MUNIR , SALEEM
YOUSEFE , MOHAMMAD
Web http://moodle.urv.net/moodle/course/view.php?id=24578
Descripció general i informació rellevant

La URV té com a objectiu que la docència del curs acadèmic 2021-22 s’imparteixi amb el màxim de presencialitat que permetin les indicacions de les autoritats sanitàries.

En funció del grau d’ocupació permès a l’aulari, si es necessari, l’alumnat s’integrarà en grups reduïts i alternarà setmanes de treball presencial al centre amb setmanes de treball en línia segons un horari preestablert.

DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA:
Els objectius generals de l’assignatura són els d’establir una visió general del que és l’Enginyeria Química i els processos de fabricació de productes químics, per que serveixen i quins són els seus components principals i les interconnexions entre aquestes. Es plantejaran les bases de la formulació dels balanços de matèria i energia i s’estableixen les relacions entre les equacions plantejades i les derivades de les propietats físico-químiques i termodinàmiques dels compostos que intervenen. D’altra banda es fomentarà el treball en equip i el mètode cooperatiu d’autoaprenentatge així com es facilitarà la planificació, distribució i realització de tasques per tal de donar resposta a un problema obert en un temps determinat i la presentació de resultats en forma escrita i la defensa publica de la feina realitzada.
OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent