DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL III | Codi | 19224117 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A6 |
Controlar la criança de vins en bótes de roure i de tècniques alternatives | |
A8 |
Disposar dels coneixements específics per al disseny de les operacions unitàries que intervenen el procés d'elaboració de vins i productes derivats. | |
A9 |
Disposar dels coneixements necessaris per a interpretar les analítiques sensorials del producte i actuar en conseqüència. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B2 |
Té un mètode d’ anàlisis que li permet identificar causes poc evidents i avaluar el seu impacte en els problemes Troba la solució adequada | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |