DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL III | Codi | 19224117 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
M. A. Amerine. 1983. Wine: their sensory evaluation. Ed. Freeman, New York. J. Bangorri Anguiano. 1985. La Cata de Vinos. Ed. Agricola Española, Madrid. J. Rabourdin. 1989. Œnologie: Index de 1700 vocables de la degustation. Ed. Elvire, La Chapelle-Saint-Mesmin. S. Spurrier. 1984. La Degustation. Ed. Bordas, Paris. E. Peynaud. 1984. Enología práctica (primera parte). Mundi-Prensa, Madrid. E. Peynaud. 1987. El Gusto del Vino. Mundi-Prensa, Madrid. RS Jackson. 2002. Wine tasting. Academic Press. J. Sancho. 1999. Introducción al análisis de los alimentos. Edicions Universitat de Barcelona. J. Pich. 2001. La degustació: estudis sobre la percepció del gust i l’acceptació dels aliments. Ed. UIB. |
|
Complementària | |