DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | GESTIÓ I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ EN HOTELERIA | Codi | 21011213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 3 | 3 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
1. Comprendre la història i bases de l’hoteleria. | A3 A7 |
||
2. Comprendre les àrees d’un negoci hoteler. | A7 A20 A26 |
B6 B29 |
|
3. Avaluar i organitzar qualsevol departament de l’hotel. | A12 A20 A26 |
B2 B9 B18 |
C5 |
4. Reconèixer els departaments operacionals de l’hotel. | A12 |
B2 |
|
5. Avaluar els resultats d’explotació d’un hotel. | B29 |
C2 |
|
6. Reconèixer les funcions dels responsables de la gestió de l’hotel. | A12 A26 |
B2 B18 |
C5 |
7. Comprendre l’aplicació de les noves tecnologies i sistemes informàtics | A12 |
B5 B29 |
C2 |
8. Calcular les necessitats informàtiques dels diferents departaments. | A12 |
B2 B5 |
C2 |
Interessar-se per notícies del sector turístic | A2 A7 |
B1 |
C3 |