2012_13
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B1
B4
B5
B7
C3
S'avaluarà la determinació dels objectius d'aprenentage, la proposta de ressolució del problema i la correcció de la proposta després de l'expossició a classe. 70
Seminaris
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B1
B4
B5
B7
C3
S'avaluaran diferents exercicis proposats a classe. 20
Pràctiques a laboratoris
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B1
B4
B5
B7
C3
S'aplicarà la metodologia dels ABP a les pràctiques de laboratori. Aquestes serviran per ressoldre el problema propossat. S'avaluarà la determinació dels objectius d'aprenentage, la proposta de ressolució del problema i la correcció de la proposta després de l'expossició a classe. 10
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'assitència a les classes és obligatòria. En cas de no assitir el mètode de avaluació serà una prova escrita que avaluarà el contingut de l'assigantura.

A la segona convocatòria es donarà l'oportunitat de fer una prova escrita que avaluarà el contingut de l'assigantura.