2020_21
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Seminaris
A4
A26
A28
A30
A34
A40
Cada semirari tindrà tasques assignades que seran avaluades 20%
Pràctiques a laboratoris
A4
A26
A28
A30
A34
A40
Pràctiques al laboratori sobre les metodologies experimentals relacionades amb els continguts teòrics. S'avaluarà la determinació dels objectius d'aprenentage, la proposta de ressolució del problema i la correcció de la proposta després de l'expossició a classe. 20%
Proves mixtes
A4
A26
A28
A30
A34
A40
Proves per avaluar el coneixement dels continguts exposats i treballats a l'assignatura. 15%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'assistència a les pràctiques de laboratori és obligatòria per aprovar l'assignatura.

L'assistència a les seminaris i el treball en grup és obligatòri per aprovar l'assignatura.

L'assignatura s'avalua amb examen final que avaluarà tot el contingut teòric i pràctic de l'assigantura. Després de la primera convocatòria es donaran notes finals.

A la segona convocatòria es donarà l'oportunitat de tornar a reatlizar el examen en cas d'haver suspès o de no haver-se presentat. Haurà preguntes de pràctiques a la primera cinvocatòria (10% de la nota final) i es tindrà en compte el dossier de pràctiques també per a la nota final (10%). Per aprovar l'assignatura cal probar el treball grupal i seminaris, l'examen teòric i les pràctiques per separat.

Els exàmens es realitzaran de forma presencial. a causa de l'emergència sanitària, en cas de confinament o de restriccionsen la mobilitat, les activitats avaluatives, inclosos els exàmens, es farien online en les dates previstes. En l'espai Moolde de cada assignatura hi podreu consultar la informació actualizada.