Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS | Codi | 14224102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||||||
Treballs |
|
S'avaluarà el treball escrit que lliuri l'alumne | 0,5 | ||||||||||||
Seminaris |
|
Cada semirari tindrà tasques assigandes que seran avaluades | 1,5 | ||||||||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
S'aplicarà la metodologia dels ABP a les pràctiques de laboratori. Aquestes serviran per ressoldre el problema propossat. S'avaluarà la determinació dels objectius d'aprenentage, la proposta de ressolució del problema i la correcció de la proposta després de l'expossició a classe. | 1,0 | ||||||||||||
Sessió Magistral |
|
Assigant a les classes teòriques hi haurà tasques de recerca individual | 7,0 | ||||||||||||
Proves objectives de tipus test |
|
||||||||||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assistència a les pràctiques de laboratori és obligatòria per aprovar l'assignatura. L'assignatura s'avalua de forma contínua, no hi haurà un examen final. Abans de la primera convocatòria es donaran notes finals i la data de primera convocatòria servirà per revissió de qualificacions. A la segona convocatòria es donarà l'oportunitat de fer una prova escrita que avaluarà tot el contingut teòric de l'assigantura en cas d'haver suspès l'avaluació continua (o de no haver-se presentat). |