2016_17
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Treballs
A4
A28
A30
B4
B7
C3
S'avaluarà el treball escrit que lliuri l'alumne 0,5
Seminaris
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B1
B4
B5
B7
C3
Cada semirari tindrà tasques assigandes que seran avaluades 1,5
Pràctiques a laboratoris
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B1
B4
B5
B7
C3
S'aplicarà la metodologia dels ABP a les pràctiques de laboratori. Aquestes serviran per ressoldre el problema propossat. S'avaluarà la determinació dels objectius d'aprenentage, la proposta de ressolució del problema i la correcció de la proposta després de l'expossició a classe. 1,0
Sessió Magistral
A4
A26
A28
A30
A34
A40
C3
Assigant a les classes teòriques hi haurà tasques de recerca individual 7,0
Proves objectives de tipus test
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B7
C3
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'assistència a les pràctiques de laboratori és obligatòria per aprovar l'assignatura.

L'assignatura s'avalua de forma contínua, no hi haurà un examen final. Abans de la primera convocatòria es donaran notes finals i la data de primera convocatòria servirà per revissió de qualificacions.

A la segona convocatòria es donarà l'oportunitat de fer una prova escrita que avaluarà tot el contingut teòric de l'assigantura en cas d'haver suspès l'avaluació continua (o de no haver-se presentat).