Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
TECNOLOGIA CULINÀRIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | TECNOLOGIA CULINÀRIA | Codi | 14224103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||
Sessió Magistral |
|
Tots els continguts donats durant les classes teòriques seran avaluats a l'examen final. El treball final amb grups i l'exposició tindrà un pes del 10% de la nota final. La entrega dels exercicis proposats a classe s'avaluarà positivament. |
10% | ||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Assistència imprescindible, s'acceptarà justificació escrita màxima de dues sessions. Avaluació continua en l'elaboració de les receptes i presentacions, l'actitut, portar la roba adequada i la predisposició a provar les receptes elaborades. Hi haurà una part dels continguts que s'avaluarà al examen escrit final. |
40% | ||||||
Proves mixtes |
|
L'examen final constarà de preguntes curtes i preguntes tipus test. La convocatoria extraodinaria serà examen oral. |
50% | ||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Seminaris, tots els continguts poden entrar a l'examen final. La participació, entrega dels exercicis i assistència es valorarà positivament. |