2012_13
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  TECNOLOGIA CULINÀRIA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Sessió Magistral
A4
A7
A36
B5
C2
Tots els continguts donats durant les classes teòriques seran avaluats a l'examen final.
El treball final amb grups i l'exposició tindrà un pes del 10% de la nota final.
La entrega dels exercicis proposats a classe s'avaluarà positivament.
10%
Pràctiques a laboratoris
A10
B5
Assistència imprescindible, s'acceptarà justificació escrita màxima de dues sessions.
Avaluació continua en l'elaboració de les receptes i presentacions, l'actitut, portar la roba adequada i la predisposició a provar les receptes elaborades.
Hi haurà una part dels continguts que s'avaluarà al examen escrit final.
40%
Proves mixtes
A4
A7
A10
L'examen final constarà de preguntes curtes i preguntes tipus test.
La convocatoria extraodinaria serà examen oral.
50%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Seminaris, tots els continguts poden entrar a l'examen final. La participació, entrega dels exercicis i assistència es valorarà positivament.