Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
TECNOLOGIA CULINÀRIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | TECNOLOGIA CULINÀRIA | Codi | 14224103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Assistència imprescindible, s'acceptarà justificació escrita màxima de dues sessions. Avaluació continua en l'elaboració de les receptes i presentacions, l'actitut, portar la roba adequada i la predisposició a provar les receptes elaborades. Hi haurà una part dels continguts que s'avaluarà al examen escrit final. I una altre part que s'evaluarà amb un exàmen parcial |
40% | ||||
Proves mixtes |
|
L'examen final constarà de preguntes curtes i preguntes tipus test. La convocatoria extraodinaria serà examen oral. |
40% | ||||
Altres | Treball en grup final escrit i exposició oral |
20% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Seminaris, tots els continguts poden entrar a l'examen final. La participació, entrega dels exercicis i assistència es valorarà positivament. Poden fallar màxim 1 seminari sense justificar, si fallen més d'1 seminari sense justificar la nota del treball final (20%) serà un 0. La segona convocatòria, serà un exàmen escrit amb preguntes curtes i tipus test. En cas de no haver fet l'examen pràctic escrit durant el període de parcials, s'fagirà el temari al examen final. |