2015_16
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  TECNOLOGIA CULINÀRIA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a laboratoris
A10
B5
Assistència imprescindible, s'acceptarà justificació escrita màxima de dues sessions.
Avaluació continua en l'elaboració de les receptes i presentacions, l'actitut, portar la roba adequada i la predisposició a provar les receptes elaborades.
Hi haurà una part dels continguts que s'avaluarà al examen escrit final. I una altre part que s'evaluarà amb un exàmen parcial
40%
Proves mixtes
A4
A7
A10
L'examen final constarà de preguntes curtes i preguntes tipus test.
La convocatoria extraodinaria serà examen oral.
40%
Altres  

Treball en grup final escrit i exposició oral

20%
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Seminaris, tots els continguts poden entrar a l'examen final. La participació, entrega dels exercicis i assistència es valorarà positivament. Poden fallar màxim 1 seminari sense justificar, si fallen més d'1 seminari sense justificar la nota del treball final (20%) serà un 0.

La segona convocatòria, serà un exàmen escrit amb preguntes curtes i tipus test. En cas de no haver fet l'examen pràctic escrit durant el període de parcials, s'fagirà el temari al examen final.