Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS | Codi | 20214125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Altres comentaris i segona convocatòria |
Comentaris sobre la primera convocatòria La nota mínima de les diferents activitats s'especificarà en l'espai Moodle de l'assignatura que estarà disponible per als estudiants el primer dia de curs. Comentaris sobre la segona convocatòria L'avaluació de la segona convocatòria ea farà de la següent manera: 26.25% proves objectives de preguntes curtes8.75% proves pràctiques (realitzades durant el curs) 52% proves de desenvolupament (realitzades durant el curs) 13% proves orals realitzades durant el curs |