Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS | Codi | 20214125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Altres comentaris i segona convocatòria |
Comentaris sobre la primera convocatòria La part de continguts propis té un pes del 35% mentre que la part de l'API té un pes del 65%. La part de continguts propis s'avaluarà mitjançant exàmens (40% d'aquesta nota) i treballs/tasques pràctiques individuals o col·lectius (60%). La nota mínima per promediar ha de ser de 4'5/10 tant per a la part de teoria o continguts propis (proves objectives de preguntes curtes y proves pràctiques) com per a la part pràctica de l'assignatura (API). Suspendre l'API i/o suspendre la part de teoria implicarà suspendre tota l'assignatura de QPA.Comentaris sobre la segona convocatòria A segona convocatòria només es podrà recuperar la part de teoria o continguts propis, donat que l'API (part pràctica de l'assignatura) implica la realització d'un treball en equip. L'avaluació de la part de teoria a segona convocatòria es farà mitjançant un examen escrit. |