2019_20
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS
   Avaluació
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Comentaris sobre la primera convocatòria

La part de continguts propis té un pes del 35% mentre que la part de l'API té un pes del 65%.

La part de continguts propis s'avaluarà mitjançant exàmens/controls (15% de la nota final del curs) i treballs/tasques pràctiques individuals o col·lectius (20% de la nota final del curs).

La nota mínima per fer promig ha de ser de 4'5/10 tant per a la part de teoria/continguts propis (proves objectives de preguntes curtes/de desenvolupament i proves pràctiques) com per a la part pràctica de l'assignatura (API). Suspendre l'API i/o suspendre la part de teoria implicarà suspendre tota l'assignatura de Sistemes de Qualitat en Indústries Alimentàries.

Comentaris sobre la segona convocatòria

A segona convocatòria només es podrà recuperar la part de teoria/continguts propis, donat que l'API (part pràctica de l'assignatura) implica la realització d'un treball en equip.

L'avaluació de la part de teoria a segona convocatòria es farà mitjançant un examen escrit.

Important: es prohibeix l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves d'avaluació, a excepció del consentiment exprés del professor.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells/dispositius que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat d'avaluació d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat d'avaluació. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.