Grado de Bioquímica y Biología Molecular (2009) |
Asignaturas |
BIOQUÍMICA CULINARIA |
Resultados de aprendizaje |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2014_15 |
Asignatura | BIOQUÍMICA CULINARIA | Código | 13214209 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
Tipo A | Código | Resultados de aprendizaje |
A11 |
Comprendre com els canvis bioquímics poden modificar les propietats organolèptiques i nutricionals en l’elaboració d'aliments Ser capaç d'apreciar els canvis bioquímics que sofreixen els aliments al cuinar-los Entendre com els canvis en els aliments al cuinar-los afecta al procés de digestió | |
Tipo B | Código | Resultados de aprendizaje |
Tipo C | Código | Resultados de aprendizaje |