2016_17
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Seminaris
A7
A23
A37
A43
A44
B1
B2
B3
B4
B6
B10
C2
Es valorarà la resolució d'un cas pràctic real de forma individual. 30%
Presentacions / exposicions
A7
A23
A37
A43
A44
B2
B3
B4
B10
C4
Es valorarà la presentació oral de la resolució d'un cas pràctic real o de l'anàlisi d'un article científic relacionat amb els aliments funcionals de forma grupal (25%).

Es faran preguntes sobre la teoria personalitzades i de forma oral durant la presentació (10%).
35%
Treballs
A7
A23
A37
A43
A44
B1
B2
B3
B4
B6
B10
C2
Es valorarà el treball escrit de la resolució d'un cas pràctic real o l'anàlisi d'un article científic relacionat amb els aliments funcionals de forma grupal. 35%
Altres  

L'assistència als seminaris serà avaluada positivament.

 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'avaluació en primera convocatòria es realitzarà amb les diferents activitats avaluatives durant el període lectiu. L'avaluació correspondrà a l'avaluació grupal (treball i exposició oral) més l'avaluació individual (resolució d'un cas pràctic durant els seminaris i les preguntes sobre la teoria realitzades durant les exposicions del treball).

Segona convocatòria: Si a l'alumne li queda l'assignatura suspesa, aquest s'haurà de presentar en segona convocatòria fent una prova escrita del bloc teòric i dels seminaris de l'assignatura.

En les activitats avaluadores no està permès l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades (art.21 NAM Grau i art.20 NAM Màster), a més de les indicacions específiques que faci el professor. L'incompliment d'aquesta norma invalida la prova d'avaluació.