2020_21
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Presentacions / exposicions
A7
A23
A37
A43
A44
Es valorarà la presentació oral de l'anàlisi d'un article científic relacionat amb els aliments funcionals de forma grupal. 45%
Sessió Magistral
A7
A23
A37
A43
A44
Es valorarà la participació dels alumnes en les classes invertides, amb la generació de preguntes. 20%
Proves objectives de tipus test
A7
A23
A37
A43
A44
Es valorarà el contingut teòric i pràctic de forma individual a través d'una prova objectiva tipus test. 35%
Altres  

La no assistència als seminaris penalitzarà en la puntuació final de l'assignatura (-0.125 per cada seminari).

 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'avaluació en primera convocatòria correspondrà a l'avaluació grupal (exposició oral) i les proves objectives tipus test que avaluaran tant el contingut teòric com pràctic.

És requisit indispensable per aprovar l'assignatura, superar amb un 5 tots els barems de l'avaluació.

Segona convocatòria: Si a l'alumne li queda pendent la presentació oral, podrà presentar-se de l'apartat pendent fent la revisió del treball segons els comentaris fets pel professorat, tornant-lo a presentar. Si l'alumne té pendent les proves objectives tipus test, podrà presentar-se d'aquest apartat tornat a fer una prova de la mateixa tipologia en data de l'examen de segona convocatòria.

En les activitats avaluadores no està permès l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades (art.21 NAM Grau i art.20 NAM Màster), a més de les indicacions específiques que faci el professor. L'incompliment d'aquesta norma invalida la prova d'avaluació.

En cas de pandèmia o d'emergència sanitària que no permeti realitzar l'avaluació presencial, els criteris de l'avaluació no es veuran afectats i es faran les proves seguint el mateix format a través de Moodle.