2021_22
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  SEGURETAT I EFICÀCIA DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) SEGURETAT I EFICÀCIA DELS ALIMENTS Codi 13675236
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2012)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
PUIGGROS LLAVINÉS, FRANCESC
Adreça electrònica francesc.puiggros@urv.cat
Professors/es
PUIGGROS LLAVINÉS, FRANCESC
Web
Descripció general i informació rellevant Conèixer els principals trets que afecten a la seguretat del consumidor d'aliments i a la confiança dipositada en els atributs plasmats en l'etiquetatge alimentari.
Universitat Rovira i Virgili (URV)
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent